Під виття сирен: рятувальник із Київської області оригінально зробив пропозицію своїй дівчині (ФОТО, ВІДЕО)

В організації хлопцю допомагали його колеги по роботі

У селі Віта-Поштова, що на Київщині, пожежник-рятувальник 64-ї Державної пожежної частини, на ім'я Дмитро, незвичайно зробив своєю коханою пропозицію руки та серця. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

Герой цієї історії разом зі своїми колегами по роботі заздалегідь спланували кожну деталь цього романтичного моменту. Того дня рятувальник разом зі своєю дівчиною та друзями вирушили до торговельного центру. Під час прогулянки Дмитра "викликали тривожно" на роботу, а повернувшись у формі на пожежному авто у складі чергової варти, хлопці майже "приступили до гасіння" автомобіля, заздалегідь обкладеного кольоровими димовими шашками.

picture

Під виття сирен рятувальник вийшов із пожежної машини з величезним букетом троянд, став на коліно і простягнув кільце. Дівчина відповіла йому згодою.

У пресслужбі опублікували відео цього моменту.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що під Київ на зиму прилетіли десятки лебедів. У мерії Бучі оприлюднили фотографії лебедів, які прилетіли до озера. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що чемпіонка Білодіда стала обличчям нової колаборації ЦУМу. Кожен виріб із колекцій має на меті підкреслити характер та індивідуальність жінки. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися