Грози на Київщині: у столиці оголошено жовтий рівень небезпеки

Киян попередили про небезпеки під час грози

Київ і область накриють грози. Синоптики прогнозують погіршення погоди, яке буде спостерігатися днем.

"За даними Укргідрометцентру, 10 серпня вранці та вдень гроза по Києву та Київській області (I рівень небезпеки)", - йдеться в повідомленні.

Температура повітря вдень у столиці підніметься до 25 ... 27 градусів. Стільки ж прогнозують і в області. Киян попередили про грозову небезпеку. Фахівці рекомендують по можливості відключити електроприлади. Не зайвим буде також від'єднати антенний кабель від телевізора. Вікна варто тримати закритими до закінчення грози.

Для тих, кого грозові гуркоти застали в дорозі та поза домом рекомендують не ховатися під деревами, а зайти в будь-яке приміщення. Як і під час карантину, громадянам рекомендують зберігати дистанцію. Якщо ви помітили падіння гілок або дерев, постарайтеся проінформувати про це комунальні служби.

Як повідомляв портал "Коментарі", непогода сьогодні очікується у всіх без винятку західних регіонах, а також Києві, Чернігові та Сумах. Стовпчики термометрів показуватимуть від 23-х до 30-ти тепла. У Києві очікується 25 ... 27 градусів, як і в Сумах, Чернігові, Полтаві, Черкасах, Кропивницького. На градус тепліше сьогодні в Харкові та Дніпрі. А  жаркий день очікується в Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Херсоні та Сімферополі, де повітря прогріється до 30 тепла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися