На Троєщині проходять облави на любителів випити

Поліція патрулює парки, сквери та інші громадські місця

У той час як одна країна за одною стала забороняти електронні сигарети, столичні правоохоронці вирішили посилити боротьбу з курінням в громадських місцях. У полі уваги потраплять також любителі випити на публіці. Про це повідомив заступник начальника відділу превенції Деснянського управління поліції Олександр Дудка.

Столичні поліцейські провели кілька рейдів на Троєщині. Результатом стали 8 протоколів на жителів району, які порушували громадський порядок.

Працівники поліції патрулюють парки, сквери, території прибережних зон і стежать за дотриманням норм порядку. Правоохоронці зазначають, що в більшості, жителі з розумінням ставляться до зауважень, проте траплялися й інциденти зі злісною непокорою вимогам поліцейських.

"В результаті на правопорушників ми склали 8 адміністративних протоколів, з них 5 - за статтею 175 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) і 3 - за статтею 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - повідомив поліцейський.

Раніше портал "Коментарі" публікував матеріал про те, що шкідливіше для людського організму - сидяча робота або куріння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися