У мікрорайоні "Жуляни" з'явиться додаткове освітлення вулиць

Для забезпечення безперервного освітлення на "Жулянах" у комунальне володіння району передадуть кілька інженерних мереж зовнішнього освітлення

Проект цього рішення було підтримано депутатами Київської ради під час чергового засідання комісії Київради з питань, що стосуються питань власності.

У "Жулянах" вже давно було облаштовано інженерну мережу, яка забезпечує зовнішнє освітлення за фінанси мешканців будинків мікрорайону.

Проте на даний момент цим мережам знадобилося регулярне обслуговування та ремонт, тож витрати на освітлення мікрорайону від мешканців значно зросли. Тому мережу освітлення буде передано до комунальної власності територіальної громадськості столиці. Також по всьому мікрорайону встановлять достатню для гарного нічного освітлення кількість енергозберігаючих ламп з метою зниження витрат мешканців.

У разі, якщо Київрадою остаточно буде прийнято та затверджено це рішення, інженерні мережі, які забезпечують зовнішнє освітлення, передадуть управлінню профільного комунального підприємства "Київміськсвітло". У цьому підприємстві є вся необхідна техніка, штат співробітників і важливий для проведення робіт такого досвіду.

У проекті передбачено прийняття до "Київміськсвітла" кількох мереж зовнішнього Солом'янського району по вулиці Планетарній, М'ятній, Виноградній, Контактній, Василя Середи, Помаранчевої, Малинової, Березової та інших.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві вулиці почали прикрашати гірляндами до Нового року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися