Бебі-бум в Києві: двійні, трійні і рекорд

У липні в Києві народилося більше хлопчиків, ніж дівчаток

Жаркий липень 2020 року приніс багато радощів киянам. Зокрема, пологові будинки Києва можуть похвалитися рекордом - в липні на світ з'явилося найбільше немовлят за поточний рік. Про це повідомляє пресслужба Київського наукового інформаційно-аналітичного центру медичної статистики. У відомстві підрахували число новонароджених. Їх виявилося 3191 особа. Причому хлопчиків народилося більше.

Повідомляється, що серед новонароджених - 1700 хлопчиків і тисячу чотириста дев'яносто один дівчинка. Також наголошується, що серед новонароджених - 87 двійнят та дві трійні.

У відомстві кажуть, що це - найбільша кількість немовлят, які народилися в Києві за місяць з початку 2020 року.

Відзначимо, що згідно зі статистикою, за поточний рік в столиці народилися 9805 хлопчиків і 8950 дівчаток (всього з початку року - 18755 дітей). Серед новонароджених - 451 двійня і дві трійні.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Сумах один з пологових будинків відмовився приймати породіль. COVID-19 виявили у працівників пологового будинку. Їх тестували методом ПЛР, і у чотирьох результати виявилися позитивними. Всіх, хто контактував з медичними працівниками, хворими коронавірусів, відправили на самоізоляцію. "На самоізоляції 12 співробітників, які контактували з хворими. Також під контролем знаходяться 18 контактних пацієнтів ", - йдеться в повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися