Київським військовим вручили сертифікат на отримання 13 бронеавтомобілів

У столиці на Михайлівській площі пройшов урочистий захід, присвячений тридцятим роковинам ВСУ

У ході заходу заступником головнокомандувача Збройних сил України, генералом-лейтенантом Євгеном Мойсюком та депутатом "Слуги народу" (він же - майор ЗСУ та Герой України) Ігорем Герасименком київським військовим було вручено сертифікат, за яким ЗСУ отримають 13 легких бронеавтомобілів. Прийняв сертифікат командир Третього окремого полку спецпризначення імені Святослава Хороброго, полковник Михайло Красотін.

Також військовослужбовці здобули державні нагороди, у тому числі орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (підполковник Артем Ліньков та майор Володимир Ольшицький). Також орденом "За мужність" ІІІ ступеня нагородили капітана Романа Івасюка та сержанта Романа Чернія. Сержант Максим Басько, а також старші лейтенанти Кирило Білий, В'ячеслав Данилюк, Дмитро Сизий, Станіслав Скляр та капітан Роман Поліщук здобули медалі "За військову службу Україні".

Після церемонії нагородження військові та відвідувачі заходу отримали можливість відвідати концерт гурту "Антитіла".

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що Віталій Кличко також привітав київських військових із 30-ми роковинами заснування Збройних сил України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися