У Києві перекриють дороги через зйомки нового фільму від Netflix

Netflix вперше зніме фільм на території України

У столиці перекриють ряд вулиць, і обмежать рух транспорту під час знімання нового фільму від стрімінгового сервісу Netflix. Компанія вперше робить фільм на території України. Про це повідомили у пресслужбі міської державної адміністрації.

Нагадаємо, мова йде про знімання художнього фільму The Last Mercenary за участю актора Жан-Клода Ван Дамма. Знімання стартували 10 серпня і триватимуть до 26 вересня.

12 серпня до 14:00 проїзд перекриють на вулицях Січових Стрільців і Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівській (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) і з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівській)

14 серпня з 05:00 до 21:00: на вулиці Костянтинівській (у кварталі від вул. Заводський до вул. Оленівської та від вул. Заводський до вул. Юрковською), з перекриттям зазначеної вулиці.

17 серпня по 14:00 до 21:30: на вулиці Промисловій, 4 (біля Південного мостом), з перекриттям зазначеної вулиці.

18 серпня з 05:00 до 14:00: на вулицях Січових Стрільців і Гоголівській, з перекриттям вулиці Гоголівській (у кварталі від вул. Володимира Винниченка до вул. Січових Стрільців) і з обмеженням руху на вулиці Січових Стрільців (у кварталі від вул. Полтавської до вул. Гоголівській).

25 серпня з 05:00 до 21:00: на вулиці Ярославській (у кварталі від вул. Набережно-Хрещатицька до вул. Почайнинській), з перекриттям вказаній вулиці.

Раніше "Коментарі" розповіли про відкриття унікального кінотеатру в Києві, якому немає аналогів в Європу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися