Розчистка Києва від снігу й обробка доріг тривають (ФОТО)

Комунальники столиці працювали всю ніч

У Києві розчистили від снігу та обробили протиожеледними засобами більшість доріг столиці. Про роботу комунальників розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

У столиці триває ліквідація наслідків снігопаду. Працювали столичні дорожники й вночі. Розчищали столицю понад триста одиниць спецтехніки. На вулицях, дорогах та тротуарах працювали майже три сотні столичних комунальників.

За даними комунальної корпорації "Київавтодор", о другій годині ночі розчистили від снігу та обробили усі магістральні вулиці столиці. Станом на ранок, у Києві більшість вулиць розчищені й посипані протиожеледними засобами. Триває доочистка тротуарів. Як працювали дорожники у Києві можна подивитись на оприлюднених світлинах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одразу після початку снігопаду на вулиці столиці вийшло близько трьохсот одиниць спецтехніки. Спецтехніка "Київавтодору" та працівники профільних комунальних підприємств під час снігопадів працюватимуть цілодобово. За кількістю снігоприбиральної техніки та місцями, де вона працює, можна стежити в режимі реального часу на інтерактивній карті.

Нагадаємо, в українській столиці 21 грудня очікуються сильні опади у вигляді снігу та морози з температурою до 9 градусів нижче за нуль. Сьогодні у Києві синоптики прогнозують сніг у денний та нічний час доби, температура повітря коливатиметься від 7 до 9 градусів морозу. Також очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

Читайте также