У Києві на Солом'янці водій припаркувався прямо на дитячому майданчику (фото)

У Солом'янському районі української столиці водії залишили автомобіль прямо на дитячому майданчику

У Солом'янському районі Києва власник KIA Sportage припаркував свою машину прямо на дитячому майданчику. Хтось із місцевих вирішив провчити водія та залишив на капоті авто пакет зі сміттям. Про це повідомили на Telegram-каналі Lossolomas Київ.

Відомо, що інцидент стався на вулиці Солом'янська, 30. "Як вам паркування? Вулиця Солом'янська, 30", – йдеться у повідомленні.

На опублікованому фото можна побачити, власник KIA залишив свою машину на дитячому майданчику між двома гойдалками. Місцеві жителі негативно відреагували на таку "парковку" і, судячи з усього, один з них залишив на капоті автомобіля кульок зі сміттям.

Нагадаємо, що нещодавно міський голова української столиці зробив нове кадрове призначення у столичній владі та підписав відповідний документ. Про це стало відомо із розпорядження мера, яке опубліковано на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Кличко призначив Владислава Анатолійовича Опришка на посаду виконувача обов'язків директора комунального підприємства "Київтранспарксервіс". Чиновник займатиме посаду керівника підприємства до призначення постійного директора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися