Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами: деталі

Міський голова української столиці Віталій Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами

Міський голова української столиці Віталій Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами. Про це стало відомо із відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Кличко вирушив у відпустку на три календарні дні без збереження заробітної плати з 4 по 6 січня – причиною стали сімейні обставини міського голови.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський хоче призначити нового голову Київської міської державної адміністрації замість чинного мера столиці Віталія Кличка. Про це із посиланням на власні джерела у владі повідомив нардеп Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

З його слів, Верховна Рада планує розгляд законопроекту про столицю. Джерела в Офісі Президента повідомили, що після Нового року головою КМДА буде призначено чинного міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишева.

Чутки про можливе призначення Чернишова на посаду голови КМДА ходять уже кілька місяців, проте сам міністр цю інформацію заперечував.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися