"Укрзалізниця" запустила двоповерховий поїзд із Києва: після свят він змінить маршрут

После праздников новый двухэтажный поезд Укрзализныци изменит маршрут

Після завершення новорічно-різдвяних свят електропоїзд Skoda City Elephant EJ675, який у четвер вирушив у свій перший рейс після тривалого простою та капремонту, обслуговуватиме маршрут Київ-Вінниця. Про це перед запуском поїзда повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин, передає ЦТС.

"Потяг поїде за маршрутом Київ-Вінниця-Тернопіль-Львів. У святкові дні він курсуватиме на цьому маршруті, а далі після свят, коли знизиться пасажиропотік, його буде поставлено на маршрут Київ-Вінниця", - заявив він.

За словами голови "Пасажирської компанії" УЗ Олександра Перцовського, поки що попит на напрям Київ-Львів дуже високий - за кілька днів на перший рейс Skoda Elephant було викуплено понад 400 квитків, що становить 2/3 місткості поїзда (636 місць). Цим маршрутом Skoda ходитиме щодня.

Як писали "Коментарі", у новорічні та різдвяні свята державна компанія "Укрзалізниця" запускає шість додаткових рейсів із української столиці. У зв'язку з підвищеним попитом під час зимових свят УЗ призначає шість додаткових поїздів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися