До Дня святого Миколая у Києві особливим дітям покажуть казкову виставу

На маленьких глядачів чекає окрім святково прикрашеної ялинки в холі, перегляд вистави «Фабрика Санти»

У середу, 18 грудня о 13:00 у приміщенні Київського муніципального академічного театру опери і балету відбудеться театральна вистава "Фабрика Санти" для дітей, які потребують особливої уваги та допомоги. Для них готується свято, яке залишиться доброю згадкою та стане гарним початком новорічно-різдвяних свят. Про це повідомили інформує пресслужба КМДА.

До театру запрошуються діти, які в силу об’єктивних причин більшу частину свого життя обмежені у спілкуванні з навколишнім світом. Тому метою заходу є соціальна адаптація таких дітей та створення для них святкового настрою. У заході очікується близько 300 дітей, якими опікуються соціальні служби, благодійні фонди та громадські організації.

Зазначається, що на маленьких глядачів чекає окрім святково прикрашеної ялинки в холі, перегляд вистави "Фабрика Санти". 

Раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві встановили головну ялинку України. Цього року тематикою новорічного оформлення на двох святкових зонах буде відома різдвяна історія про Лускунчика.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися