З Подолу в Києві можуть прибрати трамваї

Активісти розмістили петицію про зміни в роботі київських трамваїв

Нова ініціатива громадських активістів Києва. Тепер громадяни вирішили внести зміни в роботу міського громадського транспорту. Зокрема, це стосується трамвайних маршрутів. Відповідну петицію розмістили на сайті Київради.

Так, автор документа вважає, що трамваї з Подолу потрібно прибрати, трамвайний маршрут №14, який йде до Відрадного проспекту, перенести з Контрактової площі на Лук'янівський ринок.

Крім цього, в петиції пропонуються інші зміни. Зокрема, кінцеву зупинку 14-го трамвая слід зробити на Лук'янівському ринку, а на Відрадному трамвай повинен йти до вулиці Симиренка.

"А з Подолу, Глибочицькій, Дмитрівській треба рейки прибрати та замінити ці трамваї на автобусний маршрут, а згодом - на електробуси", - йдеться в петиції.

Крім того, також автор петиції вважає, що слід удосконалити кінцеву зупинку швидкісного трамвая на Старовокзальній.

Як повідомляв портал "Коментарі", карантинні обмеження вже принесли досить незручностей жителям столиці. Зокрема, це стосується громадського транспорту, який попросили не штурмувати під час карантину. Занепокоєння також викликали чутки про подорожчання проїзду в київському електротранспорті. Збільшення вартості тарифів пов'язували з подорожчанням електроенергії. Втім, столична влада спростувала подібні побоювання - подорожчання проїзду в електротранспорті Києва через підвищення цін на електроенергію у 2020 році не буде.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися