Північний міст обзавівся власною табличкою з назвою (ФОТО)

Табличку не встановлювали 2 роки після перейменування моста

Північний міст, який до лютого 18 років мав назву Московського, вирішили обладнати табличкою з назвою. Про це передає "Сегодня".

Столичні автомобілісти помітили, що на мосту проводяться роботи з монтажу таблички. Працівники комунальних служб закріпили назву "Північний" на одній з опор моста.

picture

Відзначимо, що депутати Київради вирішили перейменувати в липні 2016 року Московський проспект, який з'єднує в столиці Північний міст і вулицю Кирилівську, на проспект Степана Бандери, лідера Організації українських націоналістів (ОУН). А в червні 2017 року столична депутати проголосували за перейменування проспекту Генерала Ватутіна в проспект Романа Шухевича - на честь головнокомандувача Української повстанської армії (УПА).

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві під час будівництва Подільського моста з бюджетних коштів вкрали мільйони гривень. За підозрою в розкраданні Національна поліція України провела обшуки у фігурантів виробництва. Виходячи з висновків правоохоронців, сума збитку може досягати понад 80 млн грн.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися