У Києві відбудеться презентація журналу "Хто управляв Київщиною (1991-2021)"

У Києві презентують журнал "Хто керував Київщиною(1991-2021): коли та де пройде захід

Про те, що у вівторок 25 січня 2022 прес-центр інформаційного агентства "Українські Новини" проведе презентацію журналу "Хто керував Київщиною (1991-2021)", повідомляється самим інформаційним агентством.

У самому журналі міститься зведення та аналіз тих, кого за термін з 1991 по 2021 рік було обрано на посаду народного депутата, голови Обласної державної адміністрації або обласної ради. Також у матеріалі буде представлено дослідження, в якому представлять людей, які використали досвід роботи в Київському регіоні для подальшого розвитку успішної кар'єри в галузі політики, а також ті, хто має посаду в органах місцевого самоврядування в Київській області, виявилося найвищим досягненням у житті.

Проект, завдяки якому і створено журнал, реалізувало інформаційне агентство "Моя Київщина" з нагоди тридцятиріччя Незалежної України.

Учасниками заходу є політолог Микола Спиридонов, представник влади, видавець та член авторського колективу Марина Венцурик.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що берлінська ілюстраторка створила журнал "Kyiv is Kyiv" - журнал про столицю України, її самобутність та інші відмінні риси Києва.

Читайте також: Кличко привітав військових із тридцятою річницею заснування ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися