Норвегія відновила авіасполучення з Україною

Після довгої перерви поновилися рейси з Осло до Києва

Обмеження на пасажирські авіарейси, які вводилися для боротьби з поширенням коронавірусу, слабшають. Раніше Польща скасувала обов'язковий карантин для українських громадян. Відновлюється повітряне сполучення між країнами. Так, після довгої перерви, Київ прийняв перший рейс з Осло. Його здійснив літак скандинавської авіакомпанії SAS. Прийняв борт міжнародний аеропорт "Бориспіль". Про це повідомили в пресслужбі аеропорту, передає "Наш Київ".

Відзначається, що згідно з планами, рейси Київ-Осло вже найближчим часом стануть регулярними - їх будуть проводити щотижня, вівторками. У жовтні частота рейсів збільшиться утричі - вильоти намір здійснювати по вівторках, четвергах і суботах.

"Разом з пасажирами радіємо відновленню регулярного авіасполучення, відтепер щовівторка можна здійснити переліт з України до Норвегії", - відзначили в пресслужбі "Борисполя".

Вартість квитків з Києва починається від 94 євро. За переліт у зворотному напрямку потрібно заплатити від 86 євро.

Як повідомляв портал "Коментарі", Казахстан з 17 серпня відновлює авіасполучення з Україною і ще кількома країнами. Польоти будуть відновлюватися з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог. Так, Казахстан поетапно буде відновлювати міжнародні польоти в Україну, Об'єднані Арабські Емірати, Білорусь, Німеччину, Нідерланди, Єгипет і Російську Федерацію



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися