Вночі Київ від снігу чистили 355 одиниць спецтехніки

Загалом «Київавтодор» має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу.

Із вечора вівторка, 25 січня, у Києві  розпочався снігопад і протягом ночі інтенсивність опадів змінювалась. Дорожня служба  розпочала обробку доріг і тротуарів завчасно. Про це повідомили в "Київавтодорі".

Загалом залучили 355 одиниць спецтехніки. Вузькі тротуари, сходи, пішохідні переходи чистив 191 працівник у складі 30 бригад із ручного прибирання.

picture

Загалом "Київавтодор" має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу і нанесення протиожеледних засобів.

picture

Як повідомляли "Коментарі", на території української столиці 26 січня очікується сильний снігопад, пориви вітру та морозна температура – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті Українського гідрометцентру. Відомо, що 26 січня температура повітря в Києві коливатиметься від 6 до 8 градусів нижче за нуль у нічний час доби, а вдень стовпчик термометра коливатиметься від нуля до двох градусів морозу. Також очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися