У Києві планують змінити дорожні знаки

Кияни помітили на вулицях Києва зачохлені дорожні знаки

Кияни помітили на вулицях Києва зачохлені дорожні знаки. Наприклад, на вулиці Шота Руставелі таких – два, навпроти перехрестя поруч з синагогою. Окрім того, кияни цікавляться, навіщо по місту розставлені "зайві" дорожні знаки, наприклад, ті, на яких вказані різні міста України.

Що стосується зачохлених дорожніх знаків, то їх дійсно тимчасово закривають співробітники КП "Центр організації дорожнього руху".

Робиться це в рамках проведення яких-небудь заходів або громадських зібрань. "Зачохлюють" заборонні знаки, наприклад, паркування. І таким чином вони дозволяють паркувати там транспорт. Але зазначається, що це тимчасовий захід. Через деякий час знаки будуть працюють, як раніше.

Також багатьох водіїв цікавить наявність на міських вулицях і проспектах "зайвих" дорожніх знаків, на яких вказується назва міста і стрілочка, що направляє рух, наприклад, Донецьк, Луганськ, Одеса, Львів. У КП "Центр організації дорожнього руху" пояснили, що це знаки маршрутного орієнтування.

Директор " Центр організації дорожнього руху" Віктор Черній пояснив, що дорожні знаки в місті просто так ніхто не ставить – це частина схеми дорожнього руху, яка зараз узгоджується з патрульної поліцією Києва. За його словами, співробітники КП розробили проєкт розміщення таких знаків, який ще належить погоджувати з поліцією і в наступному році такі дорожні знаки поміняють.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кличко підписав меморандум щодо сміття Києва та регіону.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися