У Києві навчальний рік розпочнеться першого вересня

У навчальних закладах готуються гнучкі графіки занять

У Київській області, як і по всій Україні йде підготовка до нового навчального року. Зараз в адміністрації вважають, що він почнеться своєчасно. Про це на брифінгу в четвер сказав голова КОДА Василь Володін.

"Розуміючи, що цей навчальний рік починаємо в умовах поширення пандемії, за кошти місцевих бюджетів закуповуємо засоби індивідуального захисту та дезінфекції для закладів освіти", - сказав Володін.

Також він зазначив, що керівники установ беруть на себе повну відповідальність за створення безпечних умов для учнів.

"У кожній установі на період карантину розробляють тимчасовий порядок організації освітнього процесу та гнучкі графіки початку навчальних занять. За кожним класом закріплюють навчальні кабінети. З початком навчального року обов'язковим стане постійний температурний скринінг вчителів і учнів. Маємо всі передумови для своєчасного початку навчального року", - зазначив голова ОДА.

За словами Володіна, зараз керівництво ОДА проводить перевірки навчальних закладів. Він уточнив, що поки все йде за планом.

Раніше "Коментарі" розповіли, що депутатів Київради хочуть притягнути до кримінальної відповідальності за закон про виконання гімну в школах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися