У Києві перекриють залізничний переїзд на проспекті Науки

Рух перекриватимуть, через ремонт переїзду «Укрзалізницею»

У Києві три ночі поспіль перекриватимуть залізничний переїзд на проспекті Науки (поруч зі Столичним шосе). Про це повідомляє КК "Київавтодор" на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що рух переїздом перекриватимуть 18, 19, 20 грудня з 20:00 до 8:00 через ремонт переїзду "Укрзалізницею". Роботи виконуватиме київська дистанція колії Південно-Західної залізниці. Заплановано замінити переїзний настил та оновити асфальтове покриття.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві планують змінити дорожні знаки. Кияни помітили на вулицях Києва зачохлені дорожні знаки. Наприклад, на вулиці Шота Руставелі таких – два, навпроти перехрестя поруч з синагогою. Окрім того, кияни цікавляться, навіщо по місту розставлені "зайві" дорожні знаки, наприклад, ті, на яких вказані різні міста України. Що стосується зачохлених дорожніх знаків, то їх дійсно тимчасово закривають співробітники КП "Центр організації дорожнього руху".

Робиться це в рамках проведення яких-небудь заходів або громадських зібрань. "Зачохлюють" заборонні знаки, наприклад, паркування. І таким чином вони дозволяють паркувати там транспорт. Але зазначається, що це тимчасовий захід. Через деякий час знаки будуть працюють, як раніше.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися