У Києві піцерія пригощає безкоштовною піцою за володіння зброєю: подробиці

Безкоштовну піцу можуть отримати ті, хто оформив дозвіл, або так звану “зеленку” протягом січня на нарізну або гладкоствольну зброю

У Києві піцерія пропонує поласувати безкоштовною піцою тому, хто має дозвіл на зброю. Таким чином засновник Veterano Pizza Леонід Остальцев вирішив віддячити українцям, які думають, як боронитись  у разі агресивних дій Росії. Про це повідомили на сторінці закладу у Facebook.

Безкоштовну піцу можуть отримати ті, хто оформив дозвіл, або так звану “зеленку” протягом січня на нарізну або гладкоствольну зброю. Така акція діє від 2 до 4 лютого в закладі на Софійській 8. 

Не дії акція лише на піцу Селмон, бо вона дуже дорога.

Довідка: Володіння зброєю суттєво різниться у всьому світі. Понад 175 країн світу дозволяють своїм громадянам володіти вогнепальною зброєю, хоча більшість із них мають конкретні правила щодо володіння, наприклад заборону певних видів вогнепальної зброї. Мексика, Гватемала та Сполучені Штати зробили ще один крок і зробили володіння зброєю конституційним правом. Тим не менш, навіть ці країни можуть встановлювати обмеження на певні типи вогнепальної зброї, наприклад, коли Верховний суд США підтвердив тимчасову заборону на певні штурмові гвинтівки та магазини великої ємності з 1994-2004 років. З іншого боку, у Північній Кореї та Еритреї категорично заборонено володіння вогнепальною зброєю.

Останнє всеосяжне дослідження володіння зброєю в усьому світі було опубліковано в 2017 році дослідженням Small Arms Survey , яке підрахувало кількість вогнепальної зброї (зареєстрованої та незареєстрованої), що належить цивільним, військовим і правоохоронним органам для кожної країни в опитуванні. Результати були вражаючими, хоча й не зовсім дивними для багатьох експертів з політики щодо вогнепальної зброї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися