Прощання з Борисом Патоном: коли і де

Попрощатися з Борисом Патоном можна в клубі Кабінету міністрів

Президента Національної академії наук України Бориса Патона поховають на Байковому кладовищі в Києві. Церемонія відбудеться в суботу, 22 серпня, о 13:00. Попрощатися з видатним киянином можна також 22 серпня в клубі Кабміну, передає "Інтерфакс-Україна".

"Прощання з академіком Борисом Євгеновичем Патоном відбудеться в цю суботу, 22 серпня з 10:15 до 12:00 у клубі Кабінету міністрів України, поховання - на Байковому кладовищі орієнтовно о 13:00", - сказано в повідомленні пресслужби НАНУ.

Нагадаємо, Борис Патон помер 19 серпня на 102-му році життя. Джерела в Інституті кардіохірургії ім. Амосова, повідомляють, що причиною смерті стала зупинка серця. Він перебував на лікуванні з 11 серпня у зв'язку з множинними кардіологічними захворюваннями.

Як повідомляв портал "Коментарі", Міське, Лісове і Байкове кладовища Києва повинні очистити від сміттєвих звалищ. Роботи зі збирання, вивезення та утилізації сміття буде виконувати ТОВ "Крамар Еко". За це фірмі заплатять майже 3 млн гривень. За договором, підряднику доведеться прибрати на Міському кладовищі - 2100 м.куб, на Лісовому - 5450 м.куб, на Байковому - 200 м.куб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися