У Києві відкриють ще три громадські туалети: адреси

Де в Києві працюють громадські туалети

З лютого в столиці запрацюють ще три громадські туалети модульного типу на туристичних маршрутах. Про це повідомляють в прес-службі КМДА.

У лютому запрацюють туалети за адресами: Львівська площа, 14, вулиця Хрещатик, 7/11; вулиця Трьохсвятительська, 4-Г для відвідувачів парку Володимирська гірка.

З травня буде відкрито стаціонарні туалети, які ремонтувалися протягом двох минулих років. Дві вбиральні мають запрацювати за такими адресами: проспект Академіка Глушкова, 22-А та Оболонська площа, 1-А.

В Києві працюють 43 стаціонарні туалети і 17 автоматизованих модульних вбиралень, які розміщені також в місцях відпочинку, біля метро, вузлових зупинок, стоянок, на територіях ринків, а також в розважальних закладах, торговельних центрах, місцях дозвілля.

Наразі працюють вбиральні за такими адресами: пл. Європейська, 1; вул. Володимирська, 24; вул. Трьохсвятительська, 8 (біля верхньої станції київського фунікулеру); вул. Прорізна, 3; вул. Хрещатик, 1, 17, 27; станція метро "Арсенальна" №1; вул. Лаврська, 24; вул. Михайла Грушевського, 8/16 (напроти парку "Міський сад"); Контрактова площа, 8 (сквер № 1); вул. Велика Житомирська, 26-Б (на території Пейзажної алеї); проїзд Володимирський, 15 / вул. Михайлівська (сквер); вул. Володимирська, 42; вул. Костянтинівська, 5 ( на території скверу № 3).

Як повідомляв портал "Коментарі", у Києві з весни почнуть оновлювати зелені зони у різних районах міста. Як відомо з сайту "Прозорро", комунальне підприємство "Київзеленбуд" провело кілька тендерів для визначення підрядників, які займуться капітальним оновленням і благоустроєм київських скверів і парків у 2022 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися