Київ стоїть у заторах

У вівторок, 10 грудня, станом на 8:45 на дорогах Києва помітне ускладнення руху

У вівторок, 10 грудня, станом на 8:45 на дорогах Києва помітне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

Повідомляється, що у заторах стоїть Велика окружна, проспект Перемоги, бульвар Академіка Вернадського, вулиця Вадима Гетьмана, Повітрофлотський проспект, вулиця Жилянська. Окрім того, значне ускладнення руху транспорту на бульварі Тараса Шевченка, вулиці Басейній, Бессарабській площі, бульварі Лесі Українки. Також затори скували Набережне шосе та вулиці Набережно-Рибальську і Богатирську.

На лівому березі столиці рух ускладнено на проспекті Миколи Бажана, Дарницькому шосе, проспекті Соборності та Броварському проспекті.

Рух на мостах: значні затори на мостах Дарницькому, Патона та Північному. Незначні ускладнення руху на Південному мосту та мосту Метро.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики повідомили, що сьогодні у Києві очікується сонячна погода. Температура повітря коливатиметься від +4 до +6. Зазначається, що вночі, зранку у південних, центральних та східних областях місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися