Перехоплюючий паркінг: де можна залишити машину приїжджим

У столиці працює вже два перехоплюючих автомобільних паркінгу

Для боротьби з дорожніми пробками в Києві будують так звані перехоплюючі паркінги. Відомо, що вже багато водіїв відчули на собі зручність такого паркінгу на "Видубичах". У столиці є ще один - в протилежній частині міста. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Автомобільний".

Так що паркінг розмістили поблизу станції метро "Академмістечко", на місці колишнього ринку "Троїцький". Про зручність говорить розташування стоянки - можна залишити авто і далі переміщатися по Києву на метро.

Як запевняють автори повідомлення, на паркінгу встановлені камери відеофіксації та працює охорона, яка контролює в'їзд і виїзд автомобілів.

За добу користування стоянкою власнику авто доведеться заплатити 25 грн. Погодинна оплата становить 10 грн на годину. Місячний абонемент обійдеться в 700 грн. Розмір паркінгу дозволяє прийняти 250 автомобілів, але в подальшому його площу мають намір збільшити вдвічі.

Як повідомляв портал "Коментарі", за липень київські водії заплатили понад 1,5 мільйона гривень штрафів за неправильну парковку .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися