Як покарали винуватця смертельної ДТП на проспекті Бандери

У Києві засудили водія за смертельну аварію в Оболонському районі

Суд виніс рішення щодо справи про смертельну аварію у столиці, що сталася восени в Оболонському районі. Про це повідомляють у пресслужбі міської прокуратури у Києві.

Тоді в результаті аварії помер 25-річний чоловік. Лікарі всю ніч боролися за його життя, однак на ранок він помер. Інший потерпілий отримав струс мозку та також лікувався у медзакладі.

Інцидент трапився 15 жовтня 2021 року на проспекті Степана Бандери. Водій вантажівки збив на пішохідному переході двох чоловіків і поїхав геть. Свідки викликали поліцію та "швидку". Поліціянтам вдалося наздогнати та затримати водія автомобіля марки MAN. Затриманому провели освідування на стан сп'яніння. Тоді прилад Драгер показав 2,68 проміле вмісту алкоголю у його крові.

Справу розглянув Оболонський районний суд. У судовому засіданні було доведено вину водія та визнано його винним у вчиненні правопорушення за частиною 3 статті 286-1, частиною 2, частиною 1 статті 135 Кримінального кодексу України (вчинення аварії зі смертельними наслідками).

Суддя виніс вирок водієві — позбавлення волі строком вісім років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Також з обвинуваченого буде стягнуто на користь потерпілого понад 500 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди.

До набуття вироком суду законної сили обвинувачений буде перебувати в ізоляторі.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Броварському районі авто в'їхало у будівлю кав'ярні. У результаті постраждала працівниця закладу, її госпіталізовано. Як з'ясували поліціянти, за кермом авто марки "Mitsubishi Pajero Wagon" була 52-річна жінка. Водійка під час руху вулицею не впоралася з кермуванням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гость

11 лютого 2022, 11:55

Бухой водитель на грузовом авто, получил заслуженное. А теперь посмотрим как они "осудят" миллионера Ярославского, за аналогичное преступление. Думаю всем все ясно заранее, преступная банда под названием Украинский суд очень предсказуема.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися