На Київщині розпочинаються контрдиверсійні навчання

Українців попередили про можливі обмеження

З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України у Києві та Київській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ СБУ у Києві та Київській області.

За даними відомства, антитерористичні тренування відбудуться по всій території столичного регіону. Особливу увагу приділятимуть прикордонним районам у Київській області. Під час навчань вдосконалять міжвідомчу взаємодію силових структур та органів влади. Метою тренувань також є посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури та затримання умовних диверсантів.

Українців просять із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на вимоги правоохоронців, а також мати з собою документи, що засвідчують особу. Антитерористичні навчання відбудуться у максимально наближених до реальних умовах із використанням спеціальної техніки та озброєння. На окремих територіях Київської області можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів та огляд автомобілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в умовах загострення безпекової ситуації та загрози вторгнення російських військ мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян та всіх українців, яким не байдуже майбутнє держави, вступати до лав територіальної оборони. Для захисту країні необхідні спільні зусилля всіх українців, наголосив Кличко.

Нагадаємо, влада української столиці готується до можливої евакуації цивільного населення через загрозу масштабного вторгнення Росії в Україну. Так, у Київській міській державній адміністрації створили спеціальну комісію з питань евакуації населення у разі масштабної агресії з боку росіян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися