Кличко розповів про будівництво Подільського мосту (ВІДЕО)

Мер столиці показав, які роботи виконують зараз

У Києві тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. Які роботи виконують на споруді у зимовий період, розповів мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко наголосив, що навіть у складний для України час столиця повинна й далі розвиватися, продовжувати втілювати заплановані проєкти, будувати й оновлювати інфраструктуру.

"Тривають сьогодні роботи, які можна здійснювати й у зимовий період, на Подільсько-Воскресенському мостовому переході. Наприклад, там збирають великі металоконструкції, що будуть частиною мосту над вулицею Центральна Садова у напрямку вулиці Оноре де Бальзака. Також у районі Русанівських садів продовжують укріплювати тунелі майбутньої гілки метро на Троєщину", — розповів Кличко.

Мер Києва повідомив, що також триває процес нанесення гідроізоляції на арочну конструкцію мосту через Дніпро. Зараз тут вивозять останні тимчасові опори арочного мосту. Працюють фахівці й на вже побудованих автомобільних з’їздах на Подолі.

"Хочу наголосити, коли ми говоримо про цей об’єкт, то йдеться не тільки про міст через річку Дніпро, а про комплекс мостів, естакад і тунелів, загальною протяжністю понад 10 км, що сполучать Поділ із Воскресенським масивом і Троєщиною. І цей важливий для транспортної інфраструктури міста мостовий перехід — на фінальній стадії будівництва!" — підсумував Кличко.

Голова КМДА оприлюднив відео, як тривають будівельні роботи на Подільському мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися