У Києві розпочався набір лайфгардів

Кандидатам пропонують заробітну плату від 85 грн/год

У Києві розпочалась реєстрація кандидатів на посади лайфгардів. Їхня задача - рятувати відпочивальників влітку на пляжах. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Kyiv Lifeguard Service.

Кандидатам пропонують:

Заробітна плата від 85 грн/год

Зміна 9 годин на пляжах Києва

Офіційне працевлаштування

Оплачуване навчання

Гнучкий графік

Зареєструватись можна за посиланням.

Рятувальники — це досвідчені плавці, які працюють майже в будь-якому місці, де плавають люди. Вони знають, як врятувати людину, яка тоне або отримала травму під час плавання, і при необхідності можуть зробити штучне дихання. Вони пильно стежать за всіма людьми, які перебувають під їх опікою. Робота рятувальника – це велика відповідальність.

Загалом, рятувальник стежить за базою відпочинку чи пляжем, щоб переконатися, що плавці дотримуються правил безпеки та ні в кого не виникають проблеми. Зазвичай він або вона сидить на високому кріслі з гарним видом на воду та місце для плавання. Іноді потрібний бінокль, і якщо працювати на вулиці, велика парасолька зазвичай захищає їх від сонячних опіків. Рятувальники, які працюють на відкритому повітрі, також повинні стежити за небезпекою на пляжі, як-от акул, медуз або скатів, а також небезпечних хвиль і підводних потоків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Клим

23 лютого 2022, 09:35

Да от одного только слова лайфгарды можно утопиться!!!

Максим

22 лютого 2022, 01:09

Виходить що за 21 робочий день в місяць вартість нашої безпеки меньше 17 000 грн. І ЩО ДАЛІ ??? ЗА ЇЖУ ПОАЦЮВАТИМЕМО?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися