У Києві з'являться нові бювети

Для потреб киян облаштують два нових бювети

Не секрет, що якість питної води в Києві залишає бажати кращого. Жителі столиці встановлюють очисні фільтри, інші ж вважають за краще запасатися питною водів в бюветах. Новий бюветний комплекс вирішили обсутроіть на бульварі Перова, 40. Про це повідомила директор спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства "Київводфонд" Світлана Козловська.

"У Дніпровському районі з'явиться новий бювет. Його будівництво завершать до кінця вересня. До кінця року плануємо побудувати новий бюветний комплекс і в Голосіївському районі - на Голосіївському проспекті, 5-15 ", - сказала Світлана Козловська.

Жителі Оболоні теж отримають нову артезіанську свердловину на вулиці Прирічній, 19. Свердловина повинна замінити непрацюючий бювет.

Також, за її словами, для відновлення роботи непрацюючого бювету облаштують нову артезіанську свердловину малої продуктивності на вулиці Прирічна, 19 в Оболонському районі.

Відзначимо, що роботи по ремонту київських бюветів завершені на 70%. Повністю закінчити ремонт бюветів, запланований на поточний рік комунальники планують до жовтня.

Як повідомляв портал "Коментарі", як повідомляв портал "Коментарі", за останній квартал жителі столиці підвищили рівень оплати за послуги та активніше почали розраховуватися з боргами, які накопичилися в опалювальний період. Міська влада подякувала жителів міста за відповідальне ставлення до оплати послуг, оскільки це дозволяє комунальним підприємствам працювати стабільно, своєчасно оплачувати енергоносії, виплачувати заробітну плату та інше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися