"Зі зброєю в руках". Палатний звернувся до українців вступати до тероборони

Голова виконкому «УДАРу Віталія Кличка» Артур Палатний написав звернення до українців, обороняючи Київ зі зброєю в руках

Голова виконкому "УДАРу Віталія Кличка" Артур Палатний написав звернення до українців, обороняючи Київ зі зброєю у руках. Звернення та фото він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.


"Україно, зараз минають чи не найважчі часи для нашої країни! Територія України піддається вторгненням ворога з усіх боків. Ми вже відчули обстріл із ворожих вертольотів, побачили спалахи снарядів та почули шум російських танків. Війська ворога намагаються якнайсильніше залякати і дезорганізувати кожного з нас, вони хочуть паніки та суцільного хаосу серед народу. Але це не так просто для них! Наш народ показує силу та характер, ми діємо злагоджено та швидко, думаємо тверезо та оперативно. Щохвилини ми спостерігаємо новинні ресурси, ми чуємо тисячі обіцянок від світових лідерів, але справжній захист та оборона залежать лише від наших солдатів та активних громадян", - зазначив Палатний.


Він наголосив, що чоловіки, які втекли з України, не матимуть тут майбутнього.


"В останні кілька днів Збройні Сили України цілодобово відстоюють цілісність нашої території та життя наших громадян. Тисячі людей вийшли на захист держави, відклавши убік все своє колишнє життя заради світлого та вільного майбутнього. Пам'ятайте, всі псевдопатріоти чоловіки, які якнайшвидше тікали для очікування мирних часів на світових курортах, будуть віддані під трибунал. Чи мають вони майбутнє в Україні? Ні!", - додав керівник виконкому "УДАР".


Він упевнений, що Україна зможе вистояти та перемогти.


"Чи є майбутнє сама Україна? Безперечно, так і ще раз так! Наша держава – непереборна, наш народ – незламний! Україна підніметься з колін та розквітне. Наші сім'ї знову знатимуть, що таке щасливе та мирне життя, наші діти матимуть велике майбутнє, ми станемо героями перед усім світовим співтовариством! Українці, це наша земля, наша країна, наша батьківщина! Україна – наш будинок і ми відстоюватимемо його до кінця, до останнього патрона! Слава Україні!", - підсумував Палатний.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися