Кличко закликав усіх, хто має можливість, приєднатися до електронної платформи Гуманітарного штабу

Кличко закликав усіх, хто має можливість допомагати, приєднатися до електронної платформи Гуманітарного штабу

Лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко повідомив про створення електронної платформи Гуманітарного штабу Києва, до роботи якого можуть приєднуватися всі, хто може допомагати. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Столиця робить все для забезпечення всім необхідним захисників, бійців тероборони та киян, яким потрібна допомога. Питання щодо забезпечення військових ми вирішили, тепер маємо забезпечити їх рідних та близьких, жителів столиці, які залишилися вдома чи перебувають у укриттях. Саме для цього працює Гуманітарний штаб, який має досвід ефективної роботи під час першого локдауну під час пандемії коронавірусу. Штаб створив електронну платформу, через яку всі, хто має можливість, можуть приєднатися зі своїми пропозиціями щодо підтримки міста", - заявив Кличко.

За його словами, штаб вирішуватиме питання забезпечення медикаментами, продуктами, предметами першої необхідності насамперед самотніх людей похилого віку, людей з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми тощо. Кожен киянин може вибрати напрямок, за яким може допомогти:

- медикаменти та ліки

- продукти харчування

- предмети першої необхідності

- логістичні послуги

- людські ресурси (волонтери)

"Я закликаю всіх, хто хоче і може допомогти, відгукнутися. Ми повинні захистити киян та забезпечити необхідним тих жителів міста, які сьогодні найбільше потребують допомоги. Для збору допомоги та наповнення фонду я звернувся до великого та середнього бізнесу, міжнародних організацій, іноземних партнерів Києва та України. Бізнес вже почав допомагати, надсилають гуманітарну допомогу і європейські та деякі українські міста", - наголосив Кличко.

Контакти гуманітарного штабу та список потреб тут: https://potreby.kyivcity.gov.ua/




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія Сайдакова

1 березня 2022, 12:58

Хочу допомогти волонтерством напишіть телефони

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися