ЗСУ дає відсіч окупантам: у Київській ОДА розповіли про ситуацію в області

Голова Київської ОДА Олексій Кулеба розповів про ситуацію на території регіону

Голова Київської ОДА лексей Кулеба розповів про ситуацію із обороною від російських окупантів на території регіону. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Ситуація на ранок. 3.03.2022.

Бучанський район. Окупанти продовжують обстріл Ірпеня, Гостомеля. У Бородянці внаслідок обстрілів та авіаударів великі руйнування житлового сектору та інфраструктури. Евакуювали близько 200 людей. Є інформація про формування нових колон загарбника. Українські військові дають відсіч.

Бориспільський район. Йде боротьба з диверсантами загарбника. Ситуація стабільна та контролюється. Комунальні служби та об'єкти інфраструктури працюють у штатному режимі. Зміцнюються межі району.

Фастівський район. Інфраструктура цілого. Руйнів немає. Йде боротьба з диверсантами. У зв'язку з можливим настанням окупантів готується можлива евакуація деяких сіл Боярської громади.

Білоцерківський район. Йде боротьба з диверсантами загарбника.

Вишгородський район. Північ району окупована ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи. Йде постійне перегрупування сил загарбника. До району надходить гуманітарна медична та продуктова допомога. ❌Вирішується питання доставки гуманітарки до окупованих товариств.

Броварський район. Зафіксовано пересування ворожої техніки на півночі Баришевської та на південному сході Калитянської громад. У селищі Русанів Великодимерської громади немає електропостачання та газопостачання.

Також є руйнування близько 20-ти приватних житлових будинків. Планується евакуація.

Обухівський район. Ідуть роботи з відновлення інфраструктури та надання необхідної допомоги населенню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися