На Київщині евакуюють кілька селищ

Боярська міська рада зробила заяву

У Київській області зранку 3 березня у зв’язку з можливим наступом російських окупантів вздовж річки Ірпінь розпочинається евакуація мешканців кількох населених пунктів Боярської громади. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на повідомлення Боярської міської ради.

У Київській області евакуаюють мешканців таких населених пунктів Боярської громади: Княжичі, Жорнівка, Новосілки, Перевіз, Дзвінкове. Таку заяву зробив Боярський міський голова Олександр Зарубін.

"З 10 години з центру кожного з зазначених сіл до станції Боярка відправлятимуться автобуси з евакуйованими людьми. О 14 годині від станції Боярка курсуватиме потяг, який продовжить евакуацію. Будь ласка, не залишайте своїх домашніх улюбленців, вони без вас загинуть. Хто має можливість, евакуюється власним автотранспортом", — йдеться у повідомленні.

Мерія Боярки просить ставитися до повідомлення відповідально та не панікувати: "Ми вживаємо превентивних заходів, щоб ніхто не постраждав, і сподіваємося, що незабаром усі повернуться до своїх домівок".

Нагадаємо, в Ірпені Київської області українські військові збили ще один винищувач російських окупантів СУ-30.

У Києві сьогодні, 3 березня, тимчасово відкрили для проїзду Північний та Дарницький міст – це стосується приватного та громадського транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 3 березня, Київський метрополітен працює у режимі перевезень пасажирів з 08:00 до 19:00. Графік оприлюднили у мерії столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися