Українські військові контролюють Ірпінь та Бучу, — Кулеба

У Гостомелі тривають бої

Українські військові контролюють Ірпінь та Бучу, з цих міст вже вивезли жінок та дітей. Про це розповів голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"У спільній співпраці обласна та місцева влади, тероборона та Укрзалізниця створили "зелений коридор" і вивезли залізницею майже півтори тисячі людей. Ще 250 осіб змогли вивезти автобусами. Зараз їх доправляють у безпеку в західні регіони країни. Крім того, для тих, хто залишається жити в містах Ірпінь та Буча, везуть 6 фур з продуктами харчування. Будемо пробиватися й до Гостомеля, в якому тривають бої", — йдеться в повідомленні голови Київської ОДА.

Кулеба подякував українцям за їх силу духу та витримку: "Робимо все для того, аби у важкі часи люди відчули, що життя кожного дійсно важливе для країни".

Нагадаємо, в Ірпені Київської області українські військові збили ще один винищувач російських окупантів СУ-30.

У Києві сьогодні, 3 березня, тимчасово відкрили для проїзду Північний та Дарницький міст – це стосується приватного та громадського транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 3 березня, Київський метрополітен працює у режимі перевезень пасажирів з 08:00 до 19:00. Графік оприлюднили у мерії столиці.

Джерело: https://t.me/kyivoda/1581


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися