Київ подбав про соціально незахищених дітей, — Кличко (ВІДЕО)

Мер столиці розповів про допомогу

Київ евакуйовує дітей-сиріт, дітей із інвалідністю та дітей зі столичних будинків сімейного типу. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у своєму відеозверненні, передають "Коментарі".

"Майже усі діти зі столичних дитячих будинків сімейного типу перебувають у безпеці за містом. Два дні тому до Польщі евакуювали 50 вихованців з п’яти будинків сімейного типу, разом з батьками-вихователями. Київ, за сприяння Центру "Спасемо Україну", також вивіз до Польщі 176 дітей з інвалідністю з міських дитячих будинків-інтернатів. І вчора до Німеччини відправили понад 90 дітей-сиріт”, — розповів Кличко.

Мер Києва запевнив, що всім соціально-незахищеним киянам виплачена допомога, передбачена їм державою та містом, яку вони регулярно отримували. Продовжує працювати гуманітарний штаб Києва.

"Ми зосереджені, ми працюємо. Дякую всім за допомогу і відданість справі захисту Києва. Дякую киянам за витримку і взаємодопомогу! З нами наші захисники – Збройні Сили, поліція, тероборона. Місто живе і працює! І ми його будемо захищати! Разом вистоїмо! Слава Україні!" – наголосив мер Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ситуація в Києві складна, але контрольована, руйнувань і постраждалих після минулої ночі немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися