Під Броварами українські військові дали відсіч російським окупантам

Мер міста розповів про ситуацію

У Броварах минулої доби день пройшов відносно спокійно, а під містом українські військові дали відсіч російським окупантам. Про це розповів мер міста Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, ситуація у Броварському районі Київської області стабільна. Мер Броварів Ігор Сапожко подякував за це Збройним Силам України, волонтерам та підприємствам, які допомогають територіальній обороні та населенню.

"Велись бої в районі Мокрець — Заворичи. Хотів би усіх заспокоїти, що ситуація у Броварському районі є стабільною", — сказав мер Броварів у відеозверненні.

На склади завезли воду та продукти, почали надавати допомогу соціально-незахищеним верствам населення, повідомив Сапожко. "Є певні проблеми з забезпеченням лікарськими засобами в наших аптеках. На сьогоднішній день лише близько 30% потреби було забезпечено в місто Бровари. Ми об’єднали чотири мережі, здійснили на 6 березня відповідну логістику, щоб пришвидшити розвіз ліків по Броварам", — поінформував Сапожко.

У Сухопутних військах України додали, що бойові дії у суботу, 5 березня, велись на підступах до Броварів. "В районі населеного пункту Перемога захисниками України нанесено авіаційний удар по 15 окремій мотострілецькій бригаді Центрального військового округу російських окупантів, втрати уточняються", — йдеться в повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися