Гуманітарний штаб Києва потребує волонтерів

У мерії розповіли про ситуацію у столиці на ранок 6 березня

У Києві ніч проти 6 березня минула спокійно, ситуація в столиці складна, але контрольована. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, у Києві о 7:00 закінчилася комендантська година, розпочали роботу магазини, де можна купити товари першої необхідності. "Працюють також аптеки, зоомагазини, зооаптеки", – повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.  

Для сполучення між правим та лівим берегом функціонують два мости – це Північний та Дарницький. Усі водії у Києві мають уникати смуги громадського транспорту, пропускати машини "шкидкої" та машини з гуманітарною допомогою, нагадали у мерії столиці.

"У місті продовжує працювати Гуманітарний штаб. Ми продовжуємо накопичувати запаси продуктів – на сьогодні також потрібні волонтери. Крім того, потрібні волонтери-фармацевти для роботи з партіями медикаментів, які поступають до Києва", — зазначив Поворозник.

Для того, аби стати волонтером гуманітарного штабу потрібно заповнити форму для волонтерів.

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya 

Нагадаємо, столична влада також закликає мережі приватних аптек організувати роботу, аби кияни мали доступ до медикаментів. Для цього бізнесу також треба звернутися до гуманітарного штабу. Киянам рекомендують без нагальної потреби не залишати оселі або не відходити від на значну відстань. За першими сигналами тривоги – спускатися в укриття.

Офіційні новини міської влади Києва за наступними посиланнями:

Офіційний Telegram-канал КМДА: https://t.me/KyivCityOfficial 

Ми на Facebook: fb.com/kyivcity.gov.ua

Ми у Twitter: https://twitter.com/kmda_official 

Читайте также