Метро у Києві працює у режимі перевезень та цілодобово — як укриття

Маршрути перевезень на 6 березня

Метрополітен у Києві працює у режимі перевезень та цілодобово — як укриття. Київський метрополітен оприлюднив маршрути перевезень на 6 березня, передають "Коментарі".

Рух по червоній лінії організовано від  "Шулявська" до "Університет".

По синій лінії поїзди курсують "Героїв Дніпра" — "Теремки" без зупинки на станціях: "Майдан Незалежності" та "Площа Льва Толстого"

Зелена лінія працює від станції метро "Сирець" до станції "Видубичі" без зупинки  "Палац спорту", "Кловська" та "Золоті ворота".

Також працює ділянка  "Славутич" —  "Червоний хутір". Орієнтовний інтервал руху поїздів метро у Києві становить 40 хвилин.

"Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Важливо! Наземний транспорт та метро для перевезень пасажирів працюватимуть до 19:00. Підземні станції метро цілодобово працюватимуть як укриття", — поінформували у Київському метрополітені. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві ніч проти 6 березня минула спокійно, ситуація в столиці складна, але контрольована. Столиця також потребує волонтерів. Подробиці про ситуацію у Києві — у нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися