З’явилося відео ДТП у Києві, під час якої автомобіль злетів з мосту

На відео видно, що, перебудовуючись у правий ряд, машина з якоїсь причини втратила керування, через що протаранила огорожу і впала вниз

У Мережі з’явилося відео ДТП біля станції метро Лівобережна у Києві, під час якої автомобіль Subaru Forester злетів з шляхопроводу. На цьому відео видно, що, перебудовуючись у правий ряд, машина з якоїсь причини втратила керування, через що протаранила огорожу і впала вниз.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Бориспільському районі начальник відділу Нацгвардії вчинив наїзд на дітей. У понеділок, 9 грудня, у Бориспільському районі Київської авто збило двох малолітніх дітей. 9-річний хлопчик і 14-річна дівчинка стояли на зупинці і чекали шкільний автобус, коли на них налетів некерований автомобіль. Сьогодні стало відомо, що за кермом автомобіля був начальник одного з відділів Національної гвардії України. 

Зазначається, що військовослужбовець, керуючи власним автомобілем марки DAEWOO, не впорався з керуванням та збив двох неповнолітніх пішоходів. Постраждалі отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження. Також травми отримала жінка-пасажир легковика, зі сторони якої впала бетонна опора.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися