Ніч у Києві пройшла спокійно: ситуація на 13 березня

У столиці працюють транспорт, магазини та аптеки

У Києві ніч з 12 на 13 березня пройшла спокійно, починають працювати магазини, аптеки та громадський транспорт. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

"Для сполучення лівого й правого берега Києва сьогодні працюватимуть Північний та Дарницькі мости. Прошу водіїв пропускати машини "швидкої" допомоги та автівки з гуманітарним вантажем", — наголосив заступник мера Києва.

За його словами, столиця допомагає з евакуацією мешканців передмість Києва. "Сьогодні – це броварський та ірпінський напрямки. Місто надає автобуси, щоб доправляти людей на залізничний вокзал. Тільки за три останні дні у західні області України відправили понад 10 тисяч врятованих від ворога людей", – розповів Поворозник.

Киян просять не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та допомагати тим, хто поруч.

Метрополітен у Києві працює у режимі перевезень та цілодобово — як укриття.

Рух по червоній лінії організовано від  станції метро "Шулявська" до станції "Університет".

По синій лінії поїзди курсують за маршрутом "Героїв Дніпра" — "Теремки" без зупинки на станціях: "Майдан Незалежності" та "Площа Льва Толстого".

Зелена лінія працює від станції метро "Сирець" до станції "Видубичі" без зупинки на станціях "Палац спорту", "Кловська" та "Золоті ворота".

Також працює ділянка  "Славутич" —  "Червоний хутір".

Орієнтовний інтервал руху поїздів метро у Києві становить 40 хвилин. 

У столиці продовжує працювати Гуманітарний штаб. Інформацію про роботу магазинів, аптек, громадського транспорту, а тепер й СТО – можна дізнатися на сайтах Київської міської влади та у застосунку "Київ цифровий".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області готуються до евакуації населення за визначеними маршрутами. Підготуватися до виїзду просять мешканців Баришівської та Великодимерської громад. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися