У Києві працює вся інфраструктура: ситуація на 14 березня

Про стан справ у столиці розповіли в мерії

У Києві мешканців столиці закликають бути обережними, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та одразу спускатися в укриття. Про ситуацію у місті розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

У Києві сьогодні, 14 березня, зранку російські окупанти обстріляли завод "Антонов" та багатоповерхівку на Оболоні, нагадав Поворозник. Столиця продовжує жити в умовах воєнного стану, тому киянам треба бути вкрай обережними та уважними, наголосив перший заступник мера Києва.

"Працює вся інфраструктура міста. Комунальники, транспортники, медики працюють у бойовому режимі. Для сполучення між лівим та правим берегом сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Прошу водіїв пропускати машини "швидкої" допомоги та автівки з гуманітарним вантажем", — розповів перший заступник голови КМДА.

У столиці там, де можливо забезпечити перевезення, працює комунальний транспорт. Також працюють аптеки, магазини, заправки та СТО.

У Києві виплачуються зарплати і пенсії. У столиці продовжує працювати Гуманітарний штаб. Інформацію про роботу магазинів, аптек, громадського транспорту, а тепер й СТО – можна дізнатися на сайтах Київської міської влади та у застосунку "Київ цифровий".

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва вранці, 14 березня, внаслідок обстрілу російських окупантів сталася пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку. У будівлю влучив артилерійський снаряд. Від обстрілу частково зруйнована сходова клітина з першого по третій поверхи та фасад багатоповерхівки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українській столиці, за даними мерії Києва, російські окупанти обстріляли житловий будинок та заводу "Антонов". За попередньою інформацією, загинули двоє людей, є поранені. На місці вибуху у житловому будинку евакуювали понад 70 людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися