Наступного тижня поліція у Києві перевірятиме законність продажу ялинок

Продавці на продаж ялинок повинні мати спеціальні дозволи

На наступному тижні у Києві запрацюють офіційні місця продажу ялинок і поліція розпочне перевірку законності продажу зелених насаджень у місті. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

У поліції зазначили, що на наступному тижні для продажу ялинок будуть офіційно дозволені місця. Їх список місця розташування буде розміщено на сайті КМДА. Зазначається, що поліція розпочне проводити перевірки законності продажу зелених насаджень. Продавці повинні мати спеціальні дозволи. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", до Дня святого Миколая в Києві особливим дітям покажуть казкову виставу. У середу, 18 грудня о 13:00 в приміщенні Київського муніципального академічного театру опери і балету відбудеться театральна вистава "Фабрика Санти" для дітей, які потребують особливої ​​уваги та допомоги.  Для них готується свято, яке залишиться доброю пам'яттю і стане хорошим початком новорічно-різдвяних свят.  В театр запрошуються діти, які в силу об'єктивних причин більшу частину свого життя обмежені в спілкуванні з оточуючим світом.  Тому метою заходу є соціальна адаптація таких дітей та створення для них святкового настрою.  У заході очікується близько 300 дітей, якими опікуються соціальні служби, благодійні фонди та громадські організації.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися