У Києві майже на дві доби зупинять роботу метро

Киян попередили у столичній мерії

У Києві на час дії комендантської години столичний метрополітен працюватиме лише в якості укриття. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Під час посиленої комендантської години із 20:00 15 березня до 07:00 17 березня станції метро працюватимуть лише у режимі укриття. Рух поїздів не здійснюватиметься. Нагадуємо, під час комендантської години без спецперепусток заборонено пересуватися містом. Виходити можна, тільки щоб дійти до найближчого укриття", — йдеться в повідомленні КМДА.

Нагадаємо, на залізничних вокзалах Києва на час дії комендантської години у столиці та області обмежать доступ пасажирів. Вхід до вокзалів Київ-Пасажирський та "Дарниця", а також посадка на пасажирські поїзди у столиці будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь — до комендантської години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 20:00 15 березня заборонено пересуватися вулицями без спецперепусток. Комендантська година діятиме до сьомої ранку 17 березня не тільки у столиці, а й в усіх населених пунктах Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися