Завтра в Києві тролейбуси № 25 і № 28 відновлять рух через Мостицьку

Аварійно-відновлювальні роботи на проїжджій частині вул.Мостицька завершені

Аварійно-відновлювальні роботи на проїжджій частині завершені, тролейбуси пустять за власними маршрутами. Від завтра, 11 грудня, рух тролейбусів № 25 і № 28 буде відновлено за власними маршрутами – через вулицю Мостицьку. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство "Київпастранс".

Аварійно-відновлювальні роботи на проїжджій частині вул.Мостицька завершені. Як повідомлялось, маршрут тролейбусів №25 і №28 було тимчасово змінено в кінці жовтня через ремонт вул.Мостицька.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни зможуть безкоштовно обстежитися. Кияни можуть пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла неподалік від власного дому. За минулий тиждень у рамках проєкту "Лікар у Вашому домі" здійснено 1386 обстежень, а загалом від початку дії проєкту – 111 930 обстежень. У рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом "Лікар у Вашому домі" в усіх районах столиці. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися