Став відомий стан курсанток, яким ампутували ноги

Батьки курсанток розповіли про їх стан

У Києві стали відомі нові подробиці ДТП на Зоологічній через яке трьом студенткам ампутували ноги. Про це розповів батько одного з потерпілих Микола Гуй сайту "Сьогодні".

"Чоловік, який збив мою дочку і ще двох дівчат, не просто врізався в них. Він поводився неадекватно. Він наїхав один раз, другий, третій, від'їжджав назад, потім вперед. Це була бійня" - розповів Микола, посилаючись на слова очевидців ДТП.

За словами батька, однокурсники його доньки вирішили допомогти їй і здали для дівчини кров. Також дівчину відвідав представник військово-медичної академії, куди вона недавно надійшла, який запевнив, що керівництво посприяє тому, щоб дівчина її закінчила і стала медиком.

"Близько двох годин тому ми вийшли з палати доньки. Вона була дуже рада нашому приходу. Ми її підбадьорили, адже її ще раз прооперували. Психологічний стан можна назвати задовільним", - додав Микола.

Також станом ще однієї постраждалої поділилася мама Людмила. Вона зазначила, що дівчина залишається у важкому стані.

"У неї ампутували ліву ногу. Психологічний стан начебто нормальне. Дочка постійно підтримують, в тому числі й ті люди, які колись залишилися без ноги. Наприклад, була в гостях вагітна жінка, яка переконала її в тому, що життя триває. постраждалих дівчат провідують настільки часто, що у них немає часу залишатися наодинці. Ми вдячні медикам, які врятували життя нашим дівчаткам ", - розповіла нам Людмила.

Нагадаємо, водія, який збив дівчат, затримали. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися