Для мешканців Київщини працює гаряча лінія допомоги

Реагують на кожне звернення

При Київській обласній військовій адміністрації (ОВА) працює гаряча лінія допомоги мешканцям регіону. Про це повідомив керівник Гуманітарного штабу Київської ОВА Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"На сьогодні фахівці кол-центру опрацювали майже 22 тисяч дзвінків. Найбільше заявок надходить Бучанського, Вишгородського та Броварського районів. Люди потребують допомоги з евакуації, пошуку людей, продуктів та медикаментів. Оператори постійно передають критичні дзвінки рятувальним службам", — зазначив Кулеба.

Якщо вам потрібна допомога, телефонуйте на гарячу лінію:

+380 (44) 363-07-34.

"Ми розуміємо, що за кожним зверненням стоять людські долі та життя. Тому не залишаємо без реагування жоден дзвінок, жодне прохання", — наголосив керівник Гуманітарного штабу Київської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на базі ресторану "Чорноморка" відкривають безкоштовний заклад харчування для людей похилого віку. Ресторан під назвою "Паляниця" відкриється у столиці 19 березня. Заклад знаходиться на вулиці Великій Васильківській, 49а. В ресторані "Паляниця" пенсіонери зможуть щодня отримати безкоштовні гарячі обіди з 12:00 до 15:00. Їжу можна взяти з собою або поїсти всередині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися