У Борисполі займуться контролем за паркуванням

Контролювати дотримання правил паркування в Борисполі стануть спеціальні інспектори

Порушення правил паркування - одне з найбільш поширених порушень. Адміністрація аеропорту "Бориспіль" прийняла рішення боротися з водіями, які не дотримуються елементарних правил і ввела в дію службу інспекторів. Співробітники служби фіксуватимуть порушення правил зупинки, стоянки, паркування в режимі фотозйомки та відеозапису на території аеропорту. Про це повідомляє пресслужба аеропорту, передає "Наш Київ".

Інспектори уповноважені розглядати справи про адміністративні правопорушення за ч. 1, 3 і 6 ст. 122, ч. 1, 2 і 8 ст. 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також має право накладати адмінштрафи.

"Зараз інспектори проводять роз'яснювальну роботу з водіями та роздають пам'ятки, які попереджають, що в разі розташування транспортного засобу з ознаками адміністративного правопорушення, інспекторами будуть застосовуватися штрафи відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення", - розповіли в аеропорту.

Штрафи передбачені за:

порушення правил зупинки, стоянки (ч. 1, 3 і 6 ст. 122 КУпАП);

порушення правил паркування транспортних засобів (ч. 1, 2 і 8 ст. 1521 КУпАП).

Адміністрація аеропорту настійно рекомендує дотримуватися правил паркування і користуватися паркувальними майданчиками, на кожній з яких надається певний час для безкоштовної стоянки.

Як повідомляв портал "Коментарі", за період пандемії обсяг пасажиропотоку в аеропорту "Бориспіль" відкотився до рівня 2006 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися