На станціях київського метрополітену проходитимуть творчі заняття для дітей

У метро Києва волонтери відкриють гуртки для дітей: подробиці

Про те, що волонтери гурту "Притулок у Київському метро" проводитимуть гуртки для дітей, вони повідомили на своєму обліковому записі у Facebook. Також волонтери заявили, що заняття з дітьми розпочнуться незабаром.

Для маленьких киян на станціях метрополітену відбуватимуться різноманітні творчі заняття, такі як малювання, ліплення, твір казок, аплікації та настільні ігри. Вести всі ці гуртки будуть волонтери, соціальні працівники та вихователі, які спеціалізуються на роботі з дітьми.

У заходах можуть брати участь діти віком від 3 до 12 років, а заняття проходитимуть 1-2 рази на тиждень. Локацією для проведення гуртків було обрано одну з відкритих станцій метрополітену.

Також волонтери повідомили, що всі необхідні матеріали для проведення занять з дітьми будуть закуплені на благодійні пожертвування, виділені спонсорами.

Записати дитину на гурток можна в чат-боті в Telegram за посиланням .

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що для жителів Київської області зараз працює гаряча лінія допомоги , використовуючи яку мешканці столиці можуть отримати допомогу при евакуації, а також у пошуку продуктів, медикаментів та зниклих людей. Оператори гарячої лінії постійно передають інформацію з дзвінків до служб порятунку та реагують на кожне звернення в обов'язковому порядку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися