На вокзалах Києва через комендантську годину обмежать доступ

Пасажирів попередили про можливі зміни в розкладі руху поїздів

На залізничних вокзалах Києва на час дії посиленої комендантської години у столиці та області обмежать доступ пасажирів. Про це попередили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За інформацією перевізника, у період дії комендантської години вхід до вокзалів Київ-Пасажирський та "Дарниця", а також посадка на пасажирські поїзди у столиці будуть дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал заздалегідь до комендантської години. Вихід з вокзалу може бути обмежений поліцією з міркувань безпеки.

В "Укрзалізниці" додали, що через впровадження посиленої комендантської години можливі зміни у графіку руху пасажирських поїздів. Окрім того, на час дії комендантської години не курсуватиме електричка "Дарниця — Святошин".

"Приміські поїзди курсуватимуть насамперед для транспортування працівників критично важливих індустрій, зокрема залізничників. Просимо враховувати це при плануванні подорожі та уважно слідкувати за можливими змінами у розкладі", — йдеться в повідомленні перевізника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області з 20:00 21 березня заборонено пересуватися вулицями без спецперепусток. Посилена комендантська година діятиме до сьомої ранку 23 березня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися